torsdag 8 november 2012

Nån fler som har bekymmer med julklappar?

Felicia är jätteenkel att köpa till. Hon kommer med en drös av saker hon vill och det sprutar ut önskemål titt som tätt. Då blir det lätt att hitta på nå! Niclas är också lätt för där är det ju som en bra julklapp så att säga. Mest för att ha nåt att öppna :-) Pojkarna. Inte alls lätta! Dem önskar sig ingenting. Absolut ingenting. Ja, pengar då, men hur kul är det på en skala?  Fick efter ett tag att kläder är ju lämpligt och bra att få.
Hur gör man? Vad ger man? Fan att det ska vara så svårt... och som vanligt väntar vi till nu. Sista månaden för att köpa nåt passande. Att man aldrig lär sig! Och vartenda år tänker jag att jag ska börja kika efter klappar redan på vårkanten, kanske inte köpa dem, men kolla i alla fall.

Någon mer som har bekymmer? Och vad ger ni era tonåringar? Förslag mottages varmt!


(bild lånad från google)

2 kommentarer:

  1. Hej Anna!

    Ibland kan det vara viktigt att visa tonåringar vad en present faktiskt är värd. På Diakonia har vi i vinter tagit fram julhälsningar, där du kan skriva din personliga hälsning till dina närstående samtidigt som du ger en gåva till Diakonias arbete. med det kan du visa personer som inte vill ha något hur viktigt det är att hjälpa dem i världen som verkligen inte har något. Läs mer på www.diakonia.se/gavoshop.

    Hoppas att detta hjälpte!
    /Julle Bergenholtz, kommunikatör Diakonia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hejsan!
      Tack det där var en bra idé! Ska jag kolla upp :-)

      Radera