torsdag 13 december 2012

En dag kvar sen är det back to reality

Blir lite sömning och lullig av Citodonen. Det hjälper och tar bort toppen av värken vilket är jättebra! Dock mindre bra för min hjärna... Kan då rakt säga att det inte blir nå piller i helgen då jag ska jobba! Får klara mig utan. Blir lite konstig i kroppen också, men vet inte om det är Citodonet som gör det. Nacke, axlar och armar känns som.. hm.. ja, tänk er att ni håller i tunga kassar och till slut känns det som att armarna är en meter längre och det sliter och drar i musklerna. Känner ni igen er? Precis så känns det. En mysko känsla och jag har en teori om att det är mina muskler som äntligen slappnar av lite. Att ha värk så här är ungefär lika med att träna lite smått 24 timmar om dygnet. Alltså stress i musklerna. Kan det vara citodonet som gör så? Någon som har erfarenhet? Någon annan som känt typ nåt liknande?

I övrigt har jag bestämt att försöka jobba i helgen, lördag och söndag. Främst för att jag känner att det är tråkigt att bara vara hemma, men jag måste ju prova. Eller hur? Och så jobbar jag bara nu i helgen, sedan onsdag, torsdag, fredag till veckan och efter det ledig 9 dagar. Kan jag nog stå ut med! Kommer bli skönt att vara ledig över jul + några dagar till så man kan umgås. Får då hålla tummar och tår att man inte blir sjuk. Hört att det är många som trillar dit både i flunsan och kräksjukan.

Idag har jag då tvättat en del och jag håller på med städning. Måste dock ta det i omgångar. Dammsugning av övervåning, trapp och hall har endast tagit mig några timmar. Haha! Jaja.. Så är det då kroppen inte vill vara med riktigt. Så med det skrivet funderar jag på hur jag tänkte om helgen och jobbet..? Nåja. Det löser sig nog!

Nu blir det lite mer serier och så städa klart övervåningen. Har tänkt dammtorka lite och så skura så det luktar gott där då barnen kommer hem.
Ha det bäst alla underbara!
Tjingeling!

3 kommentarer:

 1. De känns sådär av Citodonet.. iaf då jag tidigare tagit det Kram svägerskan

  SvaraRadera
  Svar
  1. OK. Då vet jag att det inte är nåt hitta på från min sida :-) Känns nästan som att jag har gjort det då det vart så udda.
   Kram!

   Radera
 2. Nej nej... du hittar inte på, du beskriver de väldigt ordagrant..ler.. :) Kram Svägerskan

  SvaraRadera