onsdag 29 januari 2014

Jag är nog "The News". Vilken facebook-typ är du?

Den här var ju lite smått roligt måste jag säga och kände igen alla typerna.
Själv är jag nog "the news". Den som skriver alldagliga statusar om vad som helst som inte betyder nåt. Vad jag gjort, inte gjort.. ska göra. Men jag har dock lugnat ner mig och gör det inte hela tiden. Försöker även variera mig lite genom att publicera en bild, eller ett inlägg, en artikel, nåt roligt, nåt sorgligt.. Ja, ni förstår. Sen kan jag nog kanske vara lite av en "the liker" också. Åtminstone har jag varit det till stor del. Gillat statusar till höger och vänster, men aldrig kommenterat nåt... Nu har jag tänkt även på det och försöker att inte gilla allt och försöka kommentera också/istället. Låter som att jag försöker bli "perfekt", men det är jag inte! Haha.. Nä. Nog publicerar jag alltför många statusar som eg. är innehållslösa och meningslösa. Samtidigt har jag en liten förklaring till det. Många gånger skriver jag att jag är ledig, eller att jag jobbar och hur jag jobbar eftersom jag går skift och oregelbundet. Ex. om jag jobbat natt skriver jag det för att, förhoppningsvis, "försäkra" mig om att ingen försöker få tag på mig under dagen då det är dags att sova. Och för att man ska veta varför jag inte svarar på sms och/eller då man ringer. Eller att jag är ledig för att ibland är ju en del av mina vänner lediga och vi kan träffas.
Men självklart ringer jag, eller slänger iväg ett sms. Det är betydligt trevligare och för min del (som ändå inte är hur ung som helst) är ju telefonen, numer mobilen, det viktigaste "redskapet" för att nå min omgivning och för att få kontakt.

Vilken typ är du? Du hittar dem olika 12 typerna här:  http://www.hamsterpaj.net/entertain/roliga_bilder/vilken-facebooktyp-ar-du-2
(Det är en del till i den här utmaningen. En fråga om hur många av dessa typer finns bland mina vänner. Men det tycker jag känns lite dumt att skriva, utan den som vill får kommentera och berätta själv)Utmaningen finns här http://liie.se/

1 kommentar:

  1. Jag tycker det är bra att du försöker variera dig lite och har någon slags plan med det du skriver, det finns ju faktiskt en väldigt bra poäng med att skriva vilka tider man jobbat så man slipper bli störd medan man sover på dagen, så långt har jag inte tänkt tidigare :)

    SvaraRadera