tisdag 14 januari 2014

014 Hellre film hemmavid, men ...

Frågan lyder: ser du helst på film hemma eller på bio? 

Och svaret blir: hemmavid. Fördelen med att se hemma är att man kan krypa upp i soffan, eller lägga sig ner så träsmaken i rumpan uteblir. En annan fördel är att man kan pausa, ta sig nåt att äta, gå på toaletten utan att missa nåt i  filmen. Massor av fördelar att se hemmavid! Lite grann handlar det ju om min fibro också... Tyvärr. Jag orkar inte sitta rätt upp och ner för länge. Som förra veckan då vi såg The Hobbit på bio, det är för länge. Kroppen vill inte riktigt.
Fast, om det inte hade kostat så mycket att se på bio och om jag inte fick så ont hade jag sett ännu mer! För nog är det många filmer jag hade velat se, som jag missat på grund av att det är en kostnad jag inte prioriterar. Det är så mysigt att gå på bio. Äta lite godis, en dricka, mörkt, bra ljud och bild. Bäst är ju om det är i 3D.
Lite svårt är det ändå att svara på frågan då det är olika fördelar och på helt olika sätt. Svaret mitt baseras ju lite också på att vi faktiskt ser 98% av filmerna hemmavid. Ibland tänker vi, då vi ser trailern, att den här kan vi lika gärna se hemma sen för det är ingen typiskt "biofilm". Och vissa har jag/vi helt enkelt missat.

Var ser du helst på film? Hemma eller på bio? 


bild lånad från gooleUtmaningen finns här http://liie.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar