tisdag 21 januari 2014

Det roligaste jag sett ett djur göra!

Jaaa... den här var ju inte så lätt och det blir ju rätt svårt att förklara den här händelsen, men är ni duktiga på att visualisera?

För ett antal år sedan hade jag min första egna hund. En supergullig blandras i storlek med en collie (ni vet Lassie). Under samma tid hade vi två katter varav ena var en blandras mellan typ mellan en helig birma och så kallad vanlig bondkatt. En mycket liten hane som hade mycket vitt i pälsen och några stora fläckar med ljust grått. Pälsen var silkeslen och långhårig. Och katten liten, som sagt. Smal..
Vi hade en stor vattenskål till alla djuren, ni vet en sån där rostfri en som man brukar ha till hundar. Djup var den också. För att katterna skulle kunna dricka i den där var den oftast riktigt välfylld. Så var den även denna dag.
Helmer, som den här lilla katten hette, satt och drack. Casper, som hunden hette gick dit för att dricka. Trodde jag. Istället nosar han på Helmer och på nåt sätt får han in nosen under Helmers bakdel och slänger upp med huvudet. Varpå Helmer hamnar rakt ner i vattenskålen!! Upp kommer katten, i panik, sjöblöt och rusar iväg i lägenheten. Kvar står Casper och ser mycket nöjd ut.

Det är sådana gånger man önskar att filmkameran varit i närheten. Det såg otroligt roligt ut och skratten klingade rätt länge efteråt. Stackars Helmer... Han var inte lika nöjd kan jag säga!


Nästan så här såg han ut då han blev så där blöt... bara ögonfärgen som inte stämmer, typ! Haha!
Bilden är lånad från googleUtmaningen finns här http://liie.se/

2 kommentarer:

  1. HAHA jag sitter här och skrattar för mig själv nu, kan bara tänka mig hur lustigt det måste ha sett ut!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det var riktigt roligt! Å stackars kissen våran... alldeles förskräckt och inte alls olik den på bilden. Haha!

      Radera