söndag 9 februari 2014

5 saker som aldrig kommer in i mitt hem

Sista delen i veckans tema "hemma" är 5 saker som aldrig kommer i mitt hem. Det här är väl kanske inte det lättaste... men ska ge det ett försök! Utan någon inbördes ordning förstås.

Furukök. Är väl inte så där enormt förtjust i furu överhuvudtaget, blir fort less det. Tycker om pappas egengjorda bord och soffa exempelvis.. Men ett helt kök i furu? Nej tack.

(bild hittad på google)


Terrakottafärgade tapeter. Fy den lede så hemskt! Sådana var i typ alla lägenheter i slutet av 90-talet, början av 2000... Det kommer definitivt inte in här!

(bild från google)


Porslinsfigurer. Ni vet sådana här hundar och katter. Sådant många var förtjust i då jag var liten, typ under 70,80-talen? Typ detta stuk.
Dem är fina, men inte min stil och mest bara dammsamlare...

(bild hittad på google)


Mattor - med orientaliskt tryck, typ sådana här:
Tycker helt enkelt inte om dem... Visst finns det många tjusiga, men dem faller mig inte i smaken.

(bild hittad på google)Badkar. Ja, ni läste rätt. Haha! Det är jätteskönt med badkar och för min värk är det nästan optimalt. MEN, det är så hemskt jobbigt att städa under och bakom det..Fort blir det smutsigt, skitigt och jag tycker helt enkelt att det är äckligt.

(bild hittad på google)Nästa vecka är temat "tävlingar" och tyvärr blir nog inte mina inlägg så roligt då eftersom det här med tävlingar inte är min starka sida.... men ska försöka skriva lite annat också, så ni slipper läsa en massa "ja och nej svar" mest hela tiden.  

Visst vet ni om att det går att följa mig via "bloglovin"? Har inget emot att man gör det och ni är hemskt välkomna att följa och läsa mina inlägg. Även kommentera förstås!


Utmaningen finns här http://liie.se/

4 kommentarer:

 1. Håller med om de tre första! Tycker mattorna är fina, men vet dock inte om jag skulle vilja ha en sån ändå. Förstår det där med städningen, fast badkar är ju så mysigt... :)

  SvaraRadera
 2. Ja, det är jättemysigt! Skönt med ett varmt bad... Men fruktat jobbigt att hålla rent ;-)

  SvaraRadera
 3. Jag håller med om allt förutom badkaret, skulle gärna ha ett! Fast det är ju inte det roligaste att städa direkt, speciellt inte under..

  SvaraRadera
 4. Underbart inlägg! :D Furu är en katastrof i mina ögon, och de övriga kan jag verkligen hålla med om också. Badkar, kanske, men som du säger vete tusan om det är värt städningen :P

  SvaraRadera