söndag 16 februari 2014

5 bästa sakerna jag har vunnit

Som sagt, en tävlingsmänniska är jag ju inte, men ska gnugga mina tankeknölar och minnas tillbaka i livet... Haha! Inte det lättaste det heller då minnet är som guldfiskens "åååh vilken vacker sten!" ... "åååh vilken vacker sten" ..  Samma sten om och om igen.

Det första jag minns att jag vann var på en stor nallebjörn, gul och vit med en stor röd rosett. Den var nästan lika hög som jag! Nallebjörnen vann jag då jag var mycket liten, typ runt 6 år kanske, på en pimpeltävling. Vann den för att jag haft det bästa tålamodet och suttit vid samma hål i flera timmar. Inte en firre och tror inte ens ett napp. Men kvar satt jag!
Sen har jag inte vunnit så mycket... några nallar, nån choklad typ på lotterier på festivaler och sådant. Har vunnit hårprodukter i en tävling jag var med om för ett tag sedan och så nån tandkräm från Brilliant Smile. Och det mesta jag vunnit i pengar är 500 kr. Sen har jag ju då vunnit äran då som ett annat inlägg handlade om. Faktiskt hade jag bästa tiden på 200 meter (löpning) under högstadiet.(Kan ha varit bland tjejerna) Eller är det 400 meter? Skit samma. Men det är en sådan där jobbig sträcka i alla fall. Då gick jag i nian, rökte och nästan alla i klassen spelade fotboll. Tycker det var väldigt bra gjort av mig ;-) (och förmodligen hade inte rökningen skadat mig alltför mycket...)

Så de fem bästa sakerna är väl kanske de fem jag vunnit. Någonsin. Men de två som toppar är nallen och äran över att ha så bra tid på löpningen.


Nästa vecka är det temat: musik! Det blir roligt! Musik är ju något som ligger mig varmt om hjärtat och nu ser jag fram emot en vecka med (förhoppningsvis) mer välskrivna inlägg.Utmaningen finns här http://liie.se/


2 kommentarer:

  1. Grymt att vinna en löptävling, och speciellt mot idrottsfolk! Jag kom tvåa i en en gång i skolan, men ställde bara upp i sista minuten eftersom alla som skulle vara med hoppade av, så vi var tre kompisar som sprang enbart för att vi skulle få varsin medalj hehe :p

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, men det var väl inte illa ändå! :-P

      Radera