onsdag 23 januari 2013

En vanlig onsdag

Nu har jag fått vara ledig en hel dag och gjorde väl inte mest igår så att säga. Lite städ och så surra med en vän som kom förbi. Med sig hade hon en av valparna i kullen som nu är leveransklar. En söt liten tjej vid namn Bella! Busig hann hon bli vid några tillfällen och jag önskar att jag hunnit sätta igång kameran på mobilen, men som oftast är handlar det ju om sekunder.
Och idag är det dax för jobb igen, en kvällstur och likadant imorgon för att sedan vara ledig i tre dagar. Rätt skönt att ha kvällsturer så här om än det är ovanligt. Det vanliga är ju att man går en kväll och sedan en dag, men det här är bättre för min del i alla fall.
Längtar till på fredag då jag får hem min lilltjohalia och dessutom har jag tänkt på lite trevligheter. Brukar inte fara nånstans då vi får hem barnen, men tänker för en gångs skull tänka på mig själv lite. Det blir inget alkoholintag för min del, men mat och lite bowling blir nog skoj! Vi ska tydligen tävla mot grannavdelningen. Tycker det är väldigt roligt att vi slår ihop en personalfest på det här viset!

Solens strålar får dagen där ute att glittra i all sin prakt. Himlen är ljust blå och borta vid horisonten skiftar den i svagt rosa också. Mycket vackert... Lite kallt, men inte så där hemskt som det har varit redan och det tackar man för! Vet ni vad som händer då det är lite varmt och sen mycket kallare? Låset till bilen funkar mindre bra. Så i min jackficka ligger en tändare och en liten flaska med låsspray. Ett måste att ha och en räddare i nöden! Det är ju en fördel om man tar sig in i bilen också...

(bild lånad från google)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar