söndag 5 februari 2012

Har inte klagat på länge...

... men nu är det nog dax. Föreställ er att ni har 40 graders feber (eller så högt ni kan få utan att fara in på akuten) med tillhörande febervärk/ledvärk. Och så tar ni bort tempen... så känns det i min kropp just nu. Tänk er att ni sprungit omkring i felaktiga skor under en onormalt lång tid och fötterna känns alldeles trötta och värker. Trippla den värken i fötterna och plussa på att det känns som att ni rullar fram på smala stålrör.
Spänningshuvudvärk, en rygg som gör att jag knappt kan andas... armar och händer molar, domnar och det "drar" i muskler och leder.
Precis så har jag nu.

Och vet ni vad? Jag har röjt lillan rum (såg ut som ett bombnedslag), röjt allrummet där uppe som även det såg riktigt hemskt ut! Dammsugat båda rummen, dammsugat och dammtorkat ALLA sakerna i allrummet. Gissa hur mycket tillbehör till spelkonsoller, spel, kablar och dylikt det låg/ligger där? Men nu är det fint! Dock väntar jag med att dammtorka lillans rum och skura... Är så slut att när jag går känns det som att jag ska tuppa av. Har för mig att det inte är så bra...:-(

2 kommentarer:

  1. Vet hur det känns , du beskriver det hela så bra! Rent förjävöigt med detta väder, jag önskar att jag fick lika mycket som du gjort, själv har kag blitt mycket i soffan då kroppen nu strejkar:-( kram till dig!

    SvaraRadera
  2. Det verkar som du "förtar" dig i din städiver...Jag kan förstå din längtan att ha det fint och städat hemma, men var försiktig med dig själv. Jag har en vän som har samma problem som du, hon får verkligen tänka sig för vad hon gör och vad hon tänker göra. Du får göra som hon:Välj och vraka vad du ska göra, och sen delegerar du allt vad du orkar! ;-)

    SvaraRadera