lördag 30 mars 2013

En fantastisk vän!

Jag fick vara med om något som sällan har hänt mig. Kan tro att det nog aldrig har hänt för att vara ärlig. Stod och pratade med en riktigt god vän och berättade lite tankar och sådant. Vill inte gå in på detaljer. Vi stod ute, det var kväll och ljuset från brolamporna är inte dem starkaste. I min lilla bubbla tyckte jag inte att några känslor visades i varken tonläge eller i ansikte. Kanske sa orden mer än jag trodde?
För mitt i allt får jag en varm kram av min fina vän. Tänk att hon kunde veta att jag just då var i sort behov av denna då mitt inre är trasigt, men mitt yttre visar det inte. Det kan man kalla omtanke och kärlek. Det man kalla att vara uppmärksam på andras mående.
I vanliga fall brukar jag inte visa så mycket då jag har svårt att visa mina inre och mer ledsamma känslor "officiellt". Så döm av min förvåning då hon såg och/eller kände att jag nog var mer ledsen än jag själv förstod.

En underbar vän som jag hoppas finns kvar hos mig under en mycket lång tid framöver. Tack för att du finns! Du vet vem du är ;-)


Nu ska jag gå och sova efter ett kvällspass på jobbet. Försöka i alla fall. Sömnen har väl inte vart den bästa på sistone. Märktes då jag skrev ett sms: "Fan att jag skulle lägga schemat på den helg man ställer tillbaka klockan" ... Haha! Ja, lite smått trött är jag nog. Dagpass imorgon, ledig måndag och sedan är det dax för nattpass 1 av 4 på tisdag.
Tjingeling på er!


(bild lånad från google)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar