måndag 17 mars 2014

Jag har valt att inte äga denna pryl...

Dagens fråga: Finns det någon teknisk pryl som de flesta andra har som du valt att inte äga?

Ja, de finns det. Och om jag tänker efter är det säkert mycket jag inte äger och inte vill ha som många andra har. Alla dessa tv-spel som finns: playstation, xbox, wii... ja, ,vi har dem, men det är inte jag som valt att äga dem utan dessa tillhör de andra i familjen. Och jo, jag har använt och använder emellanåt ;-)
Men det finns en speciell teknisk pryl som jag har valt bort och kommer nog aldrig att äga heller. Denna pryl finns i vart och vartannat hem i olika de former och det är denna:Eller denna:
Det vill säga en surfplatta, eller iPad, eller.. ja vad dem nu alla heter. Har då ingen aning om vad det är för skillnad på alla dessa prylar heller för att vara ärlig. En dator och en mobil räcker gott och väl för min del! Kan tycka nåt sånt här, eller liknande, kan vara bra om äger ett företag exempelvis och inte har så mycket plats. För att boka in kunder och sådant. Eller tänk att ha dem inom vården? Ta med sig en lätt sån här och direkt kunna se i journal och läkemedelslista. Vore underbart! Utmaningen finns här http://liie.se/
1 kommentar:

  1. Jag tycker surfplattor verkar rätt klumpiga, en smartphone känns som exakt samma sak men lättare att hantera :)

    SvaraRadera