söndag 2 juni 2013

LEKSAKSLOPPIS!!

En massa saker som min tjohalia inte längre vill ha. Fynda! Allt är genomgånget och i bra/hyfsat skick. Bara höra av sig på emailen: annawesterlund80@hotmail.com eller kommentera här på bloggen :-) Ni som känner mig kan ju höra av sig på mobilen. Texten till bilden är lagt ovan så ni vet vilken text som tillhör vad. Obs! Det går att pruta på priserna och även komma med bud, enbart tänkta priser ;-)


Plockar bort bilderna när dem har hämtas!

UPPDATERING: Mycket leksaker har farit och inte så mycket kvar. Har ändrat till bud på allt!(ej budgivning här på bloggen, utan säg ett pris och så ser vi om jag tycker det är ok)En maskeradmask i "nallematerial"
Bud!
Mjukisar :-)
Bud! - lilla tiger, vita hunden och kaninen är sålda.

Back med lego i varerat skick och mycket varierade saker! Lite av en lego-fynd-låda ;-) 
Allt, inkl back att forsla det i: 150 kr. -SÅLD


Dinosouriefigurer i typ hårt gips, eller nåt... Jättesöta! Kanske till en dinosourieälskare? Säljes eg. enbart för att det är lite platsbrist...
Den stora har borta en "arm", men annars är alla hela och rena! :-D
För alla: 30 kr -SÅLD


Fluffy go Walkies. Söt vovve som skäller och rör på sig. Kopplingen mellan dosan och hunden blinkar ;-)
Aldrig använd, eller jo, den är provad. Sedan tappade hon intresset för den här är nog till för en som är lite yngre, ca 3-4 år.. :-D Bud!


Sago-CD
Bud!Passa på nu! Sådant här är ju perfekt att låta barnen leka sönder, eller ha i sommarstugan då barn-barnen hälsar på. Kanske som extra leksaker hemmavid då man har barn som kommer på besök. Köp mycket och du får ju självklart ett bra pris ;-D

Tjingeling på er!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar