fredag 26 april 2013

Ett sånt där inlägg som saknar betydelse och skrivs bara för att

Har inte skrivit på ett tag då jag har känt ett icket existerande behov och min energi, mina tankar och livet i sig har väl gjort mig en del upptagen. Så att säga. Det är vår. Ärligt talat vet jag inte om man behöver säga så mycket mer då alla vet vilket jobb som krävs hemmavid denna tid på året. Suck! Tyvärr, så är endast tankarna vid liv och resterande, det vill säga, det aktiva "görandet" inte så mycket vid liv. Har inte ett gjort ett skvatt än!
Nästa måndag, om dryga veckan, blir min flicka hela 9 år. Så min tanke har varit att dessa dagar då jag är ledig, passa på att städa ordentligt, baka och fixa presenter. Haha... Jojo. Så gick det med det! Har istället vart på stan två dagar och fikat med vänner. Och så har jag haft besök. På det här så är jag nog inne i ett litet skov för jag är såååå trött!! Känns som att jag ska somna när jag sitter, står, går, pratar, äter. Det är så typiskt då det är som mest att göra, fixa och dona med...

Här händer det inte så mycket. Niclas har vart å jobbat en hel del och ska tydligen iväg igen. Barnen knogar på med skolan de veckor som nu är kvar. Jycken. Ja, han skuttar, springer, sover och äter så där som bara han kan. Sötisen min! Jag? Ja som sagt inte många knop här inte. Det går över förväntan att jobba nattpass och det enda som händer är att min hjärna ter sig något mer segt och förvirrat än vanligt när jag vakat av. Magen håller sig ännu i skick och fibron är inte värre i alla fall, men inte bättre heller. Så länge det inte är värre är det ju guld värt. 

Nä. Lite middag på det här då vad det nu ska bli... Är inte ett dugg sugen på nåt alls. Ingen som helst aptit och äter gör jag mest för att det sägs att man måste. Åh vad jag önskar att vi vann den där storvinsten på lotto som gick här för några dagar sen. Då hade vi kunnat skaffa oss en liten privat kock. Och äta ute. Härligt värre!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar