torsdag 19 januari 2012

Mår inte nå ok...

Gick och la mig igen efter att jag skickat lillan till skolan, där vid 8. Var så trött att ögonen gick i kors, men ändå svårt för att somna helt. Oroliga tankar, konstiga drömmar... Men tydligen så slocknade jag iaf. Hade ställt klockan på  10 för att inte sova bort hela dagen och för att jag ska göra nå lunch åt Niclas. Han är och jobbar bara en bit härifrån.
Vaknar med ett ryck och klockan är 09.58. Är säker på att jag och lillan försovit oss och tanken på att jag måste ringa skolan och ja.. ni vet. Tills jag sekunderna efter kom ihåg att hon redan var skickad. Lättnad.

Nu sitter jag här i soffan och mår inte nå bra. Lite tjyvens så där. Inte illamående som vid magkatarr och inte heller som vid magsjuka, men ändå illamående. Är alldeles matt i kroppen, den känns tung, huvudet är tungt och så har jag lite smått yrsel. Tog febern men den var endast 37, drygt en halv grad mer än vad jag normalt har, men inget som jag tycker ska ge mig detta mående.
Jag ska försöka piggna till. Tycker det är onödigt om jag måste vara hemma idag om det inte är nåt. Far på jobbet iaf om det inte hinner bli värre förståss.

2 kommentarer:

 1. Ska jag stava det åt dig stumpan?

  U-T-M-A-T-T-N-I-N-G.

  :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår inte vad du menar... Haha! Ja, det kanske är nåt sånt. Har inte tänkt på att jag har gått an som en halvtaskig duracellkanin senaste två månaderna ;-)

   Radera