måndag 9 januari 2012

Ledig dag och 20 minus ute

Vet inte om jag ska skratta eller gråta... Igår då jag var ute med hunden kom jag på att jag kan försöka åka lite skidor idag. Så länge det inte skulle vara för kallt. -20 är för kallt.
När jag red hade vi en liten regel: hade det passerat -18 motionerade vi inte hästarna. I bästa fall kanske vi gick med dem eller endast skrittade. Anledningen var den att lungorna inte klarar av den kalla luften och risken för lunginflammation är stor.
Så. Jag tänker likadant med mina lungor och hundens. När det är -20 så motionerar jag inte ute. Så möjligtvis att det blir en promenad iaf.
Borde köpa ett värmetäcke åt hunden. En bra sak att ha då det är så här kallt ute och man vill gå på en promenad. Smokisen gjorde sina behov väldigt snabbt idag! Tror inte han tycker det är skönt ute... Min älskade soldyrkande jycke.

Så inte vet jag vad jag ska göra idag. Kanske skulle jag passa på att städa upp det som väntar på mig. Typ lillans rum och "tvättstugan". Likväl att göra sådant då det inte är nå kul att vara ute. Än så länge sitter jag ändå i morgonrocken i soffan och med kaffekoppen i handen. Inte redo att göra många knop än. Men vem bryr sig? Har ju jobbat helgen och det är min lediga dag idag. På tal om det hade vi en väldigt bra arbetshelg! Precis som det alltid bör vara. Så jag är nöjd med mina insatser.
Nä. Upp och hoppa och göra lite nytta!

Ta väl hand om er!

1 kommentar:

  1. jag ska försöka köra det med pappa, att det är för kallt att köra häst! Slippa frysa när det är -25. Tror tyvärr inte jag lyckas ;) /Malin

    SvaraRadera