söndag 8 juni 2014

Lite utlovade bilder då ;-)

Nu kommer lite bilder! Äntligen säg.. haha! Först ut vill jag ju bara visa hur vackra Sebbe och hans baldejt Julia var. Ett otroligt fint par och givetvis är jag inte ett dugg partisk... hehe..
Och så lite bilder på hur vi än så länge har fått det.. fast det är mycket ogjort och lite typ stökigt...


Odlingarna är omgjorda så det är jordgubbar i den som är närmast. Den längre bort är smultron och på ena sidan är det en stackars jordgubbsplanta och en tuva med gräslök. Möjligtvis så blir det lite sallad mitt emellan. Och så har Niclas satt tre st blåbärsbuskar. Blir intressant det här! Fast de säger att det inte blir nå blåbär förrän om ett par år... Men om vi har gjort rätt kan vi få en del redan i år. Niclas berättade att en sådan här buske, om den trivs, kan leverera 10 liter blåbär. Wow!

För tillfället ser det ut så här på bron. Just nu står en massa stolar där som ska ställas på altan där uppe. Kommer att göra om vad gäller placeringen av krukorna, men inte förrän vi fått våra nya utemöbler. 
Och så fick blåbärsodlaren vara med på bild också ;-)


Det blir väl lite fler bilder sen eftersom vi har en hel del kvar att göra. Här på framsidan blir det nya utemöbler och krukorna kommer ändra plats. Uppe på altanen blir det dem gamla möblerna. Stolarna på bron ska ju dit upp, men jag har oljat in armstöden eftersom det är teak. Var ju något gråa och fula i färgen. Ska göra likadant med bordet imorgon, men hade ju givetvis för lite olja kvar för att göra det idag... Typiskt! 
Och sen så kanske det händer en massa annat också, men det är inget som är klart än och givetvis blir det väl bilder på det också om man inte ids komma och se för egen maskin. 
Det är ju så roligt att få göra om, men det kostar ju en del... Blir ju inte direkt miljonär av att jobba inom landstinget...

Nu tänker jag då bara njuta av lugnet en stund och glutta på tv.
Tjingeling!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar