onsdag 13 februari 2013

En tung kropp och ett glatt hjärta

Blev ytterligare ändringar i schemat så mitt dagpass i dag blev flyttat till imorgon. Mycket skönt! Så nu ligger jag i soffan med mitt härliga täcke och myser. Ser på nyhetsmorgon, dricker en kopp thé, surfar lite och ja, skriver blogg då förstås. 
Igår var jag och hälsa på Jennie en sväng. Grattade hon i efterskott med tulpaner och för att det var fettisdag, även semla. Gott! Fikade och surrade en stund innan det var dax med jobb. Men så här så fint hon skrev igår Jennies blogg  Kan säga att hennes ord värmde mitt hjärta och leendet var stort då jag la mig för att sova. 

På tal om annat mindre kul, märks det att fler och fler trillar dit i diverse influenser. Här i hemmet är äldste bonussonen hemma idag med feber och ont i halsen. Niclas kände sig inte kry i går kväll, får se hur det är nu. Och det är inte första gången denna vinter. Gissa vem som klarat sig? Hehe.. Konstigt, men så är det. Väntar ju i och för sig på att jag kommer att trilla dit då jag sällan klarar mig en hel vinter utan sjukdom. Kanske är det så att jag för tillfället är besparad? Med tanke på hur kroppen beter sig... Den är inte i nå bra skick och jag fasar för att jag kanske är i ytterligare ett skov. Nåja. Jag tog mig igenom förra, så den här gången blir inget undantag!

Önskar er alla en bra dag! Det tänker jag  ha.


1 kommentar:

  1. Svar: Jag sa bara sanningen.. Du är en underbar människa och du förtjänar att få höra det. För mig var det inte lite, utan väldigt mycket. Väldigt uppskattat. Kram på dig vännen <3

    SvaraRadera