onsdag 8 maj 2013

Inte mycket ledig tid kvar nu....

Fredag går jag ut första natten av fem. Första gången jag ska gå så pass många nätter på raken och kan nästan ana att jag lär vara halvvägs till graven då jag vakar av onsdag morgon till veckan. Kan ni hjälpa mig att hålla reda på dagarna? ;-)
Nu är det slut på "semesterperioden", eller som man brukar säga "smekmånaden". Har ju jobbat så att jag fått vara ledig rätt många dagar på raken, som nu. 7 dagar. Det är inte fy skam! Nu efter dessa fem nätter är jag ledig fem och sen är det rätt så hattigt. 1 natt där, 2, där, 4 där och så nån enstaka dag ledigt där emellan. Jobbar inte fler pass, men dem är utspridda. Nåja. Det lär nog gå det med :-)
Ändå är jag rätt nöjd med denna ledighet. Trots en jävla massa värk och en ofantlig trötthet har jag lyckats med en del: bakat till firandet av tjohalia och hennes kusin, storskrubbat köket (jävla tungt!) med allt vad det innebar, varit social, latat mig, fixat håret, shoppat på stan med storflickan min. Handlat, städat och tvättat som hör vardagen till. Och så har jag hunnit gå promenader med jycken, krattat en liten del av gården (den som inte har nytt gräs och som vi inte vet vad vi ska göra med...), samt tagit köksfönstrena utvändigt. Har säkert glömt nåt, men poängen är att jag känner mig ändå nöjd och tycker att jag gjort det bra. *klappar mig på axeln och skryter lite bara för att jag kan*

Nä. Nu blir det lite serietittande med älsklingen och så skutteliskutt till sängen. Eller snarare nåt hasande med släpande fötter... Tjingeling på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar