tisdag 13 december 2011

Har en liten idé... är ni med?

Om ni läste gårdagens inlägg så vet ni att jag från och med igår har börjat äta kosttillskott i form av magnesium, zink, b-vitaminer och d-vitamin. Detta i min kamp mot fibron. Jag är skeptisk, det ska inte stickas under stol med, men jag anser att det här är väl värt att prova, eftersom det just är kosttillskott och inget farligt (som många läkemedel i längden kan vara).

Min tanke är att skriva en form av dagbok för att se hur mitt mående är dag för dag och hur jag sovit. Detta för att se om och/eller hur det förändras. Idén är att skriva den här, på bloggen. Kanske inte det roligaste att läsa, men jag skriver nog inte varje dag,utan lite då och då. Så får ni följa med mig på resan. Eller? Givetvis fortsätter jag att ibland skriva mina vanliga inlägg också.

Detta är lite länkar jag hittat om magnesiumbrist:

http://www.vitaminer.nu/pub_docs/documents/VN10.htm
http://www.halsosidorna.se/Magnesium.htm
http://www.nyttigt.eu/magnesiumbrist-symptom/
http://www.efven.com/magnesiumbrist/

Så efter första dosen: Vet ej om det är på grund av vitaminerna, men jag har för första gången på mycket länge (kommer faktiskt inte ihåg sist det var så här) sovit rätt ok. Har inte vaknat nåt, somnade utan några större bekymmer. Sov dock länge. Mycket länge! Haha... Då jag väl vaknade och steg upp var jag givetvis trött, men inte så där bedrövligt trött som jag brukar. Värk har jag och har haft hela dagen. Ont i större delen av kroppen.

Så. Första rapporten avklarad.

Kram till er alla underbara!

1 kommentar:

  1. Bra idé! Äter du alla vitaminer i en? Vad heter isf den vitaminburken? Kanske vore nåt för mig med? Brukar du ha saltsug, förresten? Kram.

    SvaraRadera