tisdag 27 september 2011

Vintern kan komma om den så gärna vill det

Längtar till sommaren. Jajamen det gör jag! Tycker inte det minsta om vintern... massor av snö som ska skottas, sopas av bron, av bilar och så ska det skrapas rutor. Det är kallt, det är jobbigt att klä på sig en massa. Golvet i hallen blir ständigt sjöblött av all snö som följer med in. Köra i snöstorm, på kvällen och med nån dm på vägarna, innan eller samtidigt som det plogas är ett rent helvete. Halt är det också.
Näää. Det finns inte mycket positiv i vintern.

Ok då. Det positiva är: .... hm.... pimpla på sen solig och lite mindre kall dag? Gärna utan stormiga vindar också. Julen är ju lite mysig ändå. Att tända ljus i hela huset så det blir så där myspysigt. Köra skoter... men det lär jag väl inte få göra än på några år.... har ju ingen och nu börjar det vara läääängesen jag körde. Åka pulka/madrass/svart sopsäck är ju rätt skoj. Grilla. .... Haha. Nu tog det stop.

Men vi har då städat upp här ute. Klippt gräset och städat upp lite till. Nu ska bara allt skräp på soptippen. Sen är vi klara för vintern. Jajamen. Lillan blev så besviken över att vi redan tagit ner studsmattan. Måste hålla med henne här för än dröjer det innan snön lägger sig. Stackarn kommer ju längta ihjäl sig fram till sommaren!

Nu är det dax för att städa upp inomhus. Göra vinter. Göra det fint. Och DET är skitmycket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar