tisdag 28 augusti 2012

När det går bra, är det nåt som ska skita sig!

For på jobbet igår och Felicia skulle på sin första skoldag här hos mamma. Det innebär uppstigning och sedan iväg med taxi. Alltså skolskjuts.
Får ett meddelande av Niclas före 8 om att taxin inte kommit, han hade ringt och gissa vad? De har ingen ansökan om skolskjuts åt henne. Yeey. Eller nåt sånt. Tur jag har en underbar karl som helt sonika skjutsade henne till skolan och sedan ringde till den som är ansvarig för ansökningarna på kommunen. Det visade sig att de aldrig fått min ansökan. Alternativet är att dem slarvat bort den, men det skulle väl dem aldrig göra... Eller hur?
Så det var snabba bullar som bakades igår. Gjorde snabbt en ny ansökan, tog med den till lillans pappa efter att ha hämtat hon på fritte och sen till kommunen och lämnade in den personligen. Tänkte att det nog är ett måste för just nu litar jag inte alls på posten. Genast kommer tanken: tänk om dem jag sålt ssk-böcker inte har fått dem??

Nu är då ansökan inne. Något sent. Typ drygt två månader. Frågade lillans pappa om han kommer ihåg att vi skickat in en i våras och det var han mycket säker på att vi gjort. Så, antingen är det posten som slarvat, eller så är det gubbarna på kommunen. Skit vilket som!
Får väl hålla tummarna om att ansökan snart är genomgången och klar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar