måndag 4 juli 2011

Fisketrippen


I helgen var vi till Moskosel för att fiska i runtomkring. Det här är nåt vi brukar göra en-två gånger per sommar. Oftast en gång med barnen och en gång bara jag och Niclas. Den här gången bodde vi på Moskosels camping. Nedan är lite bilder tagna på den + annat förståss. För första gången så har jag knappt tagit nå bilder... Större delen av de här är tagna av lillan.







Enda gången jag och lillan fiskade... Vid en passage där det gick att meta. Annars var det för svåråtkomligt för våran del och överallt är det flytande (läs forsande) vatten och det är svårt för lillgumsan att både ta sig och fiska i sådant vatten. Men soligt och skönt var det! Åtminstone lördagen iaf. 


Pojkarna är duktiga!


Lördag. Niclas fiskar och vi..? Vi bara hängde och gjorde mest ingenting, förutom att bli less. Det var fullt av knott. Så pass mycket att stundvis fick vi i oss en drös massa extra proteiner för dagen.


Det här?I mitten är det en familj bestående av mamma and och massa bäbisar and.


Avslutar med två riktigt mysiga bilder. Sent på lördagkväll och vi väntar på att maten bestånde av grillat kött, kokta majskolvar och stekt potatis ska bli klart. Allt gjort över öppen eld så klart!









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar