fredag 7 oktober 2011

"Barnen" i Idol kanske ska gå skola klart först?

Det här är ju inte klokt nånstans. Den äldsta deltagaren i IDOL 2011 är 20 år. 20 år??? Resterande är 16, 17 år gamla. Vad är det här?  Är det inte bättre med en grundutbildning först, sen Idol?

Jo, jag vet. Det är många som slagit igenom som "barn", eller väldigt unga vuxna. Det kryllar av dem där ute. Men i ärlighetens namn: alla i denna säsong låter likadana. Ingen skillnad. Oskolade och omogna röster. Pojkarna, de flesta, låter som om de knappt nått målbrottet och så skär det sig. Ibland. Tjejerna? Jo, det finns två som faktiskt är ok. Men där stannar det.

I år blir det tyvärr bojkott av Idol. Tycker "det var bättre förr" med en blandad kompott av åldrar och personligheter, röster och färdigheter. Kan det vara Barda som förstört? Hans röster och hans tycke har ju som slagit igenom rätt mycket. Klart att alla ska låta som han vill... suck, suck och dubbelsuck. Han är ju då inte ens bra på en skala.
Jaja.Ska sluta klaga nu och hoppas att det inte är alltför många av dessa "barn" som åker därifrån med krossat självförtroende och en skev självbild.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar