söndag 21 juli 2013

Blir less mig själv...

Har arbetshelg, så det innebar kväll igår, dag idag och kväll imorgon... Vi planerade lite att fara å hälsa på ett par vänner i deras husvagn, göra nåt annat än att bara sitta här. Kommer hem, tar det lugnt, äter lite och slocknar i soffan. Brorsan kom förbi och jag..ja, inte var jag vidare social inte. Som ni förstår gick inte planen i lås. Orkar helt enkelt inte. Trött, slut... knäckt. Är förbannat less på dem här upp och nergångarna! Bra en period och sen faller jag bara... har då tagit smärtstillande nu bara för att försöka få slappna av lite. Kroppen arbetar på i 190 knyck känns det som och jag kommer inte till ro.
Nu har det gått så långt att jag tittar på andra jobb. Allt som inte är lika tungt och stressigt. Men hur lätt är det då jag har så lite erfarenhet? Och plugga vidare tror jag inte går så bra... ekonomiskt sett måste jag nog jobba samtidigt och det såg vi ju hur det gick i vintras då jag tänkt läsa diabeteskursen. Det finns två utbildningar jag skulle vilja: distrikt som vidareutbildning och sedan läsa yrkeslärare så jag kan jobba som vårdlärare. Men inte vet jag om det är så mycket mindre stressigt... kanske lättare fysiskt dock.
Så mycket jag borde och så mycket jag skulle behöva göra att bara det stressar upp mitt inre och det hemska ekorrhjulet får sig några extra spinn. Jag borde börja träna för att orka. Jag borde försöka jobba heltid för ekonomin. Jag borde gå mer promenader. Jag borde vidareutbilda mig. Jag borde, jag borde, jag borde... Det värsta är väl att det inte är någon annan som sätter dessa tankar i mitt huvud.

Ursäkta mitt klagande, men kände att det var nödvändigt att få "kräkas" lite. Bättre här än att gnälla hela tiden.

1 kommentar:

  1. Man får klaga vännen! Du gör det bra! Många kramar från syss <3

    SvaraRadera