fredag 26 augusti 2011

Allt som det ska vara nu då

Vet att jag vart kass på att uppdatera och vet att det är så ".....aktigt" att skriva så här också. Typiskt att alltid hamna i samma spår hela tiden. Sådan är vi människor: spårfanatiker och rutinberoende.
Nåja. Varför inte? Per automatik blir det ju lättare att läsa det här då man redan vet vad som följer. Så bara därför tänker jag uppdatera lite:

Jag har jobbat.
Och jag har jobbat.
Vart hemma.
Vart enormt trött och seg.
Städat lite och lagat lite mat.
Enda roliga eg. den här veckan är väl att jag satt i ett par timmar och surrade med en nära vän, vilket vi inte gjort på mycket länge! Tummen upp för det! Är väl mest imponerad över att jag orkade för min sociala sida har legat i träda ett tag då jag inte orkat. (vilket tjat och gnat om denna ork... men suck!)

Nä då. Det var inte alls det enda roliga, för vet ni vad? Idag kom barnen hem. Jag har varit ledig idag (enda dagen denna vecka, jobbar helgen+ måndag) och städat. Inte ett dugg ovanligt.
Torrmoppat golvet, dammtorkat i vardagsrummet (ordentligt!), diskat x flera, vattnat blommorna, storhandlat, hämtat lillan på skolan. Och så en sak till som vart skoj och det var att Jessica med barnen kom och åt middag med oss idag. Supermysigt! Det var länge sedan vi sågs. Har inte blivit så mycket på sistone.

Så nu då? Tja. Det är lugnt och stilla. För tillfället så klart. Jag har ju hunnit vara enormt snäll och lovat äldsta pojken att han få lana här med sina vänner ikväll/natt. Kan ju gå bra då jag går e.m/kväll imorgon. Världens bästa "bonusmamma"! Så nu är allt som det ska vara.

2 kommentarer:

  1. kalabalik var bara förnamnet:) ja det är tur det vänder och är lugnt ibland oxå:)

    SvaraRadera
  2. Det var riktigt trevligt att surra ett tag med dig, det sker ju så sällan :) Vi får se till att ta en till kväll snart då vi bara surrar och surrar. Kanske blandar in ett glas vin och surrar ännu mer ;)

    Kram på dig!

    SvaraRadera