onsdag 4 december 2013

Bara en vanlig onsdag

Ursäkta att det tagit sån tid att skriva, men jag har haft fullt upp och däremellan vilat. Här hemma är det nu pyntat och mysigt, men tomtar, advetntsstjärnor, rött, silver och en färgglad gran. Min tanke är att försöka få en sån härlig tid som möjligt framöver och tar ut mig själv samtidigt. Men det är det värt. Jag har ju både tid och möjlighet att vila under dagarna. 
Som idag då jag har legat i soffan sen jag steg upp, typ. Är så trött att ögonen går i kors mest hela tiden trots en natt med bra sömn. Har gjort så pass mycket dem senaste dagarna som pyntat, städat, lagat god mat och igår kardade jag jycken samt duschade han. Välbehövligt! Inte lite hår kan jag meddela... Ska dammsuga idag och städa upp lite, kanske gå en promenad. Tyvärr har det ju hunnit vara minusgrader, sen plusgrader och nu minus igen. Alla som har snö runtom sig vet vad det innebär. 
Ska hämta tjohalia idag för måste ändå handla lite och sen blir det väl nån form av köttgryta. Alla är vi nog sugna på det efter tre dagar med typ samma mat. I söndags litet julbord, i måndags gröt med mackor och igår uppstekta prinskorvar och köttbullar som blev kvar i söndags. 

Nä... ärligt talat fungerar inte hjärnan som den bör så jag lägger ner skrivandet för idag! 
Ha det bäst och hörs när vi hörs!

Tjingeling

1 kommentar:

  1. Tack för kommentaren på min blogg... det värmde ♥ /Anna Ershammar

    SvaraRadera