onsdag 29 februari 2012

Rosslar, men det går bättre!

Har vart på en promis med sötaste jycken nu ikväll och vet ni vad?? Jag har lyckats gå i min normala takt utan att flåsa som om jag inte hade nån kondis alls. Bra va? Mäkta glad jag är nu!
Märks på jycken att han också tycker det är bra för äntligen får han "småtrava" då vi går, röra sig lite mer än vanligt. Det behöver han. Imorgon då jag är ledig funderar jag på en riktigt låååång promenad på dagen, men det beror på hur mycket sol det är... Får ju ännu inte vistas helt i solen pga av doxyfermkuren jag åt.

Jo. Jag har klippt mig också. Är sjukt nöjd! Jag lovade i förra inlägget en före och efterbild. Men alltså... euhm.. jag glömde liksom att ta kort innan. Hehe. Imorgon kanske jag ger det ett försök att ta nåt kort på frillan, så lägger jag ut det här och kanske även på FB ;-)

Nu har jag tänkt att fortsätta njuta av kvällen. Äta nån macka, dricka nå thé och sen i säng. Så jag önskar er alla en riktigt bra fortsättning på kvällen! Ta hand om varandra <3

Frissan idag då!

Har en ledig dag idag och har faktiskt bokat tid till frissan,11.45. Och det blir Anna Klippare och Frida som får äran. Kan inte byta frissa då hon hittills gjort ett toppenjobb med mitt hår! Eller så är jag feg.. nåt av det.
Tänker ta en förebild då jag far och så tar jag bild sen då det jag kommer därifrån. Så får ni se resultatet sen.
Det är snart ett år sen jag klippte mig... närmare bestämt 29/4 förra året. Haha! Jag är då inte dyr i drift vad gäller håret iaf. Blir väl att jag köper en färg och slänger i också. Ska fortsätta med det mörkbruna ett tag till då jag gillar det skarpt! Gäller bara å se till att det inte skiftar i svart för det ser inte nå bra ut.

Nä. Dricka lite mer kaffe och sen göra nån nytta. Tänker städa till lite, göra mig "klar för dagen" och sådant.
En underbar dag önskar jag er alla!

tisdag 28 februari 2012

Ödlan verkar något förvirrad

Efter jobbet for jag på djurmagasinet för att köpa larver åt sötödlan våran, lite mat så där. Väl där kom jag på att varför inte ta tag i det där jag tänkt så länge? Städa terrariet! Han är ju liksom inte handtam så det är inte ett "lätt" projekt, trodde jag.
Så jag köpte lite ny sand och en ny "växt" för att sätta i terrariet. For hem och påbörjade mitt projekt. Först tog jag ut sakerna och sen ödlan. Japp. Tog dock inte upp han, utan använde en plastbunke som han fick ligga i under tiden. Lätt som en plätt! Tog bort all sand, rengjorde glasrutorna och sköljde av sakerna. Rent och fint. Stoppade i våran älskade lilla ödla... Och stackarn vet inte var han ska ta vägen! Han har hunnit 3-4 varv runt i terrariet, (ej rusat), försökt klättra uppför glasrutorna, stått uppför dem... Tror till och med att han nosat. Jo då, ni läste rätt. Hans näsborrar var vidgade (såg nå rött typ) och så for han lite med huvudet upp och ner, gick sakta framåt och tittade nyfiket. Skulle kunna tro han är korsning med hund! ;-)
Jag hoppas han vänjer sig snart. Tycker ärligt talat lite synd om honom för han verkar som mer eller mindre bara vilja ut därifrån....


Tittut... här kommer jag...

 Hm.. kanske det här funkar?


Tadaaaa!!!


Knatar vidare och kollar läget i nya lyan...

Ett hörn? Här? Har jag inte sett förr...


*pust, stånk, stön*... undrar om jag kommer kommer upp...? 


HJÄÄÄÄÄLP!!!! SLÄPP UT MIG!!!

Skit åh! Den gick hon inte på...


Så här blev resultatet! Betydligt finare mot för hur det tidigare var! :-D





måndag 27 februari 2012

Jobbelijobb, jobb!

Vet inte om det är bara att jag är så glad över att vara "frisk", eller kanske ska jag säga mer kry? Eller om det har med kortisonet att göra, men snacka om energi jag hade på jobbet idag!
Det märkliga är väl att jag inte sovit nåt inatt... Fått tanke, efter tanke, efter tanke...Snurrat, suckat, pustat. Ja, ni försåt poängen va? Och klart lite irriterad då jag steg upp och tänkte på hur fan jag skulle klara den här dagen. Det märks inte. Inte alls. Skulle kunna tro att jag sovit ett dygn och tagit nåt uppiggande på det.
Så nu är jag glad! Äntligen är jag "back on track" igen ;-)
Funderar på vad jag ska sysselsätta mig med nu? Kanske röja lite till? Gå igenom kartonger i källaren? Rensa? Hm..Eller, så kan det vara bra att varva ner också. Lite. Jo, jag fixade så jag ska trappa ut kortisonet. På jobbet tyckte dem att det var udda med en 10-dagars kur och ingen nedtrappning.

Jahapp. Då så. Nu tänker jag dricka en kopp kaffe och chilla i soffan en stund. Maten satt som ett smäck i kistan! Börjar faktiskt känna mig lite dåsig.

söndag 26 februari 2012

Massa plast, kex och ost

Dagen idag har väl varit som alla andra söndagar, som jag är lediga förståss. Har städat lite, men väldigt lite, vattnat blommorna och renbäddat sängen. Lillgumsan min är fortfarande inte riktigt kry, så hon får stanna hemma imorgon och vila upp sig. Var ändå något piggare idag än igår. Frågade mig i eftermiddag om hon kunde leka med en kompis, men det går ju inte... Och så säger hon lite förstrött "... det är väl ingen idé att fråga för svaret blir väl nej..." Självklart frågade jag vad det var och så säger hon " jag är ju sjuk, men kan jag snäääälla få gå ut en sväng?"  Gullungen min! Givetvis fick hon gå ut en stund. Lite friskluft gör bara gott!

Sen så har jag vart på plastparty. Handlade lite och var illa piskad att ringa hem och prata med Niclas först... Det är han som har pengarna den här månaden. Men han tyckte det var vettigt och i mitten av mars har vi våra grejer. Och för er med fantasi utan dess like,  det var tupperware ;-)
Efter att jag anlänt till hemmet har jag hunnit göra fruktsallad (lillans önskemål) och så har vi ätit en massa ost och kex. Mumma! Så nu är magen stor och bullig. Säkert gasig också... Hehe...Ska strax isäng för imorgon är det jobbet som gäller. Som jag längtar!

Sussa gott nu allesammans!

lördag 25 februari 2012

Vart som en duracell idag och glad är jag!

Bestämde mig efter många om och men att börja ta tag i rensning och min lilla "makeover" i hemmet. Så idag har jag rensat bokhyllan, en sån där expedit/lack från Ikea med 25 fack. Nu står endast böcker och foton där. Eller nä, i de nedersta fackan står det lite av varje, men det är för att jag vill ha tillgång till det och ingenstans att ha det...hm... kallas för platsbrist! ;-)
Niclas har rensat på sitt databord och de ser riktigt fint ut. Ödlan har fått flytta till en plats på skåpet vi har i vardagsrummet. Blev så mycket bättre!
Det tog sin lilla tid det här kan jag säga... Och så storhandling på det då. Vart på kvantum, coop och willys för att få ihop till det vi behövde. Pizza till middag. Så gör vi då tid för middag blir väldans sen om den lagas, magarna kurrar och ropar efter mat och orken att tillaga nåt är lika med noll. Och så lite "vanligt" städ efter maten. Äntligen har jag börjat komma "iform" igen. Hostattacker får jag, men inte så att jag tappar andan, utan så där med lite rossel och harkel. Andfådd blir jag också... Men det får jag tydligen räkna med att bli en tid framöver, även efter avslutad behandling.

Så imorgon fortsätter jag min rajd i huset. Bort med fler prylar och ändra plats på dem. Vill nu bara köpa lite färg så jag kan fortsätta. Längtar!! Det blir så mycket bättre!
Nu ska jag då lugna ner hjärtat mitt genom lite gluttande på tv och mys i soffan. Pulsen har nog legat på en ca 120 hela dagen... Inte bra. Nåja. Det går över precis som allt annat!

Nä men nu får dem väl ändå ge sig??

Andra stora nyheten på Aftonbladets hemsida: Sanningen om namnet.
Det är över 2 dygn sedan prinsessan föddes. Ska dem inte få lite lugn och ro nu? Få vara en liten familj (som alla andra) och bara njuta av sitt lilla barn? Utan en massa skrivet och sagt i media.
Måste säga att det var oerhört oförskämt av Herman Lindqvist att säga att namnet låter som en nattklubbsdrottning. Hm... undrar hur många nattklubbar han vart på??  Bara så där, på tal om inget....

Låg och funderade igår kväll på vad kungahuset och monarkin betyder för mig. Och jag står mitt emellan. Tycker varken bu eller bä om det. Å ena sidan så tycker jag dem bara kostar och gör ingen eg. nytta för Sverige. Å andra sidan så är dem ansiktet utåt och representerar Sverige. Fast då kommer ju tanken att det ansiktet har ju inte vart så bra på sistone, med tanke på rabalderna kring kungen... Jaja. För min del kvittar det om dem är kvar eller inte. 

Själv tänker jag ta tag i huset lite mera idag och sen får vi se vad som händer. Är det nån som är sugen på att träffas? Har en leksugen dotter också :-)

fredag 24 februari 2012

Haft en riktigt trevlig kväll med gottis tottis fika

Niclas systers karl fyller år idag. Hängde ni med? Så vi var bjudna på fika nu ikväll och gott var det! Vilken supergod tårta hon hade gjort! Satt fint i kistan ;-)
Har träffat lite folk, surrat och skrattat, kramats och känt värmen och glädjen. Sådant tycker jag om. Sådant behöver jag.
Och i ärlighetens namn skulle jag behöva mycket mer av den varan. Få umgås, surra blaha-grejer (helst inga diskussioner och en massa allvar. Det har jag tillräckligt av.)  och skratta så man får ett par år till i livet. Fast det är klart. Har man mest suttit hemma, eller legat hemma i nästan tre veckors tid, då vill man göra ALLT annat än att göra precis just det!

Nä. Så det här var en riktigt bra början på helgen. Enda mindre roliga är att jag tror lillhjärtat mitt håller på att dra på sig nåt.. Hon är hes, hostar lite och fryser. Fast det är rätt varmt inne nu. Ser inte så kry ut. Men jag måste få tillägga att hon har inte vart sjuk speciellt mycket på länge, så det är "väl på tiden", så att säga.

Lev och må alla underbara! Nu ska jag fortsätta njuta av fredagen, alla barn (jo, vi ha lan här ikväll/natt), bra serier och en fantastisk karl ;-)

Estella eller Istella??

Idag fick lillprinsessan sitt namn, eller rättare sagt kungen berättade det enligt efter traditionens alla regler. De lustiga är att jag tror ingen gissade rätt?
Namnet blev Estella. Dock är jag lite fundersam för kungen uttalade namnet Istella. Hm? Vet ju inte om det är så att det ska uttalas på ett annat sätt än det stavas? Personligen tycker jag det var ett riktigt bra namn dem har valt åt lillsessan!
Och så var det ju det här med vad jag tycker om kungahuset och monarkin här i Sverige. Det får vänta ytterligare en tid, för jag vet ärligt talat inte.

Reinfeldt såg ut som att det hela är ett stort skämt

Reinfeldt skall ju inspektera landets nyfödda prinsessa idag. Såg ni på nyheterna då han förklarade? Ett leende lekte på läpparna och allvarligt talat såg det ut som att han tycker det hela är ett stort skämt. Typ "varför kolla om prinsessan är en bortbyting, det är uråldrigt och löjligt". Inte vet jag. Kanske jag såg nåt som ingen annan såg?
Jag kan dock förstå honom då det kanske känns lite konstigt att "inspektera" en bäbis och sedan använda en stämpel för att verifiera. Haha... blir nästan som på tomteverkstan som visas på julafton "say mama!" Hehe...

Ska kanske inte ta ut nåt i förskott men....

... fortsätter det så här så blir det inte alls nå problem med att fara å jobba på måndag! Har vaknat ett par gånger inatt, främst då jag bytt ställning och hostat lite. Nu på morgonen hade jag en kraftig hostattack och hostat till och från i snart en timma. MEN det är betydligt mindre än vad det var igår! *lyckliga jag*
Synd bara att det är sol ute.. haha! Nä, jag vet, det låter knasigt, men då man äter doxyferm ska man inte vistas i solen. Vill gärna gå på en långsam promenad och få lite friskluft.Och gärna då det är ljust ute :-) Men man kan inte få alt och jag få väl passa på då solen är i moln. Och längta lite extra till den dagen då jag kan vara ute i solen igen. Eller hur?

torsdag 23 februari 2012

Har en härlig liten jycke!

Är det så att hundar kanske har ett sjätte sinne vi inte har? Ja, jag vet inte. Men nåt är det då med min lilla jycke. Sen jag blev sjuk har han varit alldeles så där underbar, en drömhund, världens gosigaste!
De stackars långsamma promenaderna jag har lyckats ta har han inte dragit i kopplet, viftat lite så där gulligt på svansen och tittat på mig, ungefär som för "att hålla koll" på matte. När jag får mina hostattacker ligger han och tittar på mig, håller ögona på mig, oavsett! Bryr sig inte om mycket annat. Kommer direkt på inkallning (vilket inte är alltid så vanligt, hahaha!) och är  inte det minsta "bråkig". Det är har ju visserligen sällan ändå, men ni förstår. Alla hundar är mer eller mindre lite envisa ibland. ;-)
Och så när jag däckar i soffan, ofta av ren utmattning, kommer han och lägger sitt stora vackra huvud på min mage. Njuter av den beröring jag ger, håller sig nära och jag riktigt känner att det är nåt mer än vanligt. Förundras över hur annorlunda han är...För en stund sen for jag på affären och när jag kom hem stod han vid dörren. Niclas sa att han stått där hela tiden, fast Niclas vart hemma. Älskade jycken min! <3

Ett sjätte sinne? Skulle nästan tro det.







Visst är han gode söt? :-D

Snodde den från syrran bara för att!

Vad gjorde du för 10 år sedan?

Då bodde jag på Durrnäs i en trea tillsammans med min dotters pappa. Hon var ju då inte född än. Jobbade på Excellent då och trivdes inte alls... hade en provanställning som jag avslutade vid sommarens början. Sommaren tillbringade jag på en matvaruaffär, trivdes som fisken i vattnet. På höstkanten fick jag anställning på restaurang nolia där jag sedan var i ett och ett halvt år. Mer då... Hm... jo jag hade min första hund då också. Han hade hunnit bli drygt ett år. Underbara Casper som jag saknar så mycket :-(

Vad gjorde du för 1 år sedan?

Då bodde jag i det hus jag bor i nu. Hade långvik på avdelningen där jag nu fått fast anställning :-) Så det är inte så stor skillnad mot för idag!

Fem snacks du gillar?

Choklad i många variationer
Dem där starka cheese fingers, eller vad dem nu heter
Fruktsallad
Pringles   - sour cream (den gröna)
Kex (en viss sort) tillsammans med kantarellost *mmmm*

Fem låtar du kan hela texten till?

Hahaha! Jag har minne som en amöba så, ingen? Nä men blinka lilla stjärna, imse vimse spindel, bä bä vita lamm... Och sen kan jag säkert fler, om jag hör dem samtidigt. Men inte utantill ;-)

Fem saker du skulle göra om du blev mångmiljonär?

Säkra min dotters och mina bonuspojkars framtid
Betala av alla lån och krediter
Renovera klart!
Hjälpa min familj
Och en ny bil så klar
(och så resa, men det blev en sjätte sak)

Fem dåliga vanor?

Dricker på tok för mycket kaffe
Svär en hel del
Påpekar det uppenbara (gillas inte av min sambo!)
Vet inte om det är dåligt eller bra, men surrar ibland lite för mycket....
Dåligt humör både på morgonen, innan första kaffekoppen, men även vid "rätt tidpunkt" i månaden... = hormonkossa med mycket aggressioner... (nä så illa är det inte, men det är då mindre trevligt iaf!)

Fem saker du gillar att göra?

Umgås med nära och kära 
Hålla på med hundar och även andra djur
Läsa en bra bok
Sortera. Japp, ni läste rätt. Tycker inte om oordning och slarv!
Dricka en kopp kaffe ;-P

Fem saker du aldrig skulle klä dig i eller köpa?

Lackkläder
Manchester
Skor med stilettklackar... av den anledningen att jag inte kan gå i dem! Haha!
Raffset 
Nätstrumpbyxor

Fem favoritleksaker?

Min laptop
Kaffepannan ( om man kan se det som leksak??)
Kinectet
Hm... nu blev det svårt...Tror inte så mycket mer faktiskt... Tråkig jag är!

Fem personer som du vill se göra denna utmaning?

Den som vill! Fritt fram :-)



Feminism - raka muttan eller inte?

Läser en väldigt bra ledare i Piteåtidningen som min grannes dotter har skrivit. Ni hittar den här. Handlar sammanfattningsvis om feminism och jämställdhet, eller uttryckt som en och samma sak; feminism = jämställdhet. En jämförelse Indien och Sverige emellan.
Och sedan läser jag ett härligt, kort och gott inlägg på min bekantas blogg om just feminism.

Vad handlar feminism om egentligen? Är det lika med jämställdhet? Vad vill man uppnå med just det?
Det de flesta vet är att feminism är både ett positivt som ett negativt laddat ord. De flesta vet, om man läst i NE att ordet uppkom i den franska kvinnosakskampen i slutet på 1800-talet. Det handlade om likställdhet med mannen, främst inom den ekonomiska aspekten. Det här vet man om man är påläst.
Så då det gäller om det är lika med jämställdhet så är svaret "ja", åtminstone i grundbetydelsen. Och från början ville man uppnå just det: en jämställdhet mellan män och kvinnor. Lika lön för lika arbete, typ.

Hur är det idag? Vad står feminismen för idag? Och hur väljer man som kvinnan att kalla sig feminism och på vilket sätt?
Samma gäller ju för feminismen idag. Tanken är att det ska vara en jämställdhet mellan könen, lika lön för lika arbete. Men också då det kommer till den grå vardagen, dela på sysslorna i hushållet. Och i mitt tycke kan jag väl säga att idag är ordet feminism mer negativt laddat än någonsin. Kan hända att det är på grund av att ordet används titt som tätt i både det ena och det andra sammanhanget. Kanske ibland lite för lättvindigt också.
Det finns några olika typer av feminister idag: de som kämpar politiskt för att faktiskt få till en likställdhet, ett jämställt samhälle. De som vägrar att raka sig, göra sig fina och se ut som om världen håller på att gå under. Tanken är att de ska kunna se ut hur som haver barnen kär,för de ska inte se ut som "männen vill". Och på detta sätt få till en jämställdhet. Ett uppror lika med bränna behåar och visa orakade armhålor och muttor. Sista gruppen är de som vill raka muttan, sminka sig, fixa med håret och klä sig i kläder som får vilken man som helst att stupa av hänförelse. Dessa kvinnor vågar vara kvinnlig utan att för den skull känna sig "nedtryckta" av samhällets normer, tycke och tänke. De vågar stå där stolt och stark, med smink och allt, utan att göra det för männen. Utan istället för att de vill, för att de kan och för att de tycker om det.

Jo, jag vet. Detta är en generalisering och inte alla är så här "extrema" och kallar sig feminister. Men i överlag är det ungefär så här det ser ut. Jag arbetar inte politiskt, men skulle gärna vilja se det lite mer jämställt. Typ mer män i vården, mer kvinnor i industrin. Och så lika lönt för lika arbete. Jag skulle även vilja se att inom vissa områden höjs lönen och inom vissa kan den sänkas... Men det vet jag inte om det har med feminism att göra. Vad gäller vardagen, så är det upp till var och en. Visst kan man väl inom familjen kommunicera och komma överens? Typ, byter du däck på bilen så kan jag diska? Dela på föräldraledigheten anser jag också ska vara upp till var och en och inte ett politiskt beslut. Det där måste föräldrarna få avgöra själva.
Och sen, vad gäller utseendet. Måste man tänka att man inte ska raka sig på diverse ställen, klä sig i hösäckskläder och sluta bry sig för att få till en jämställdhet? Och då inom familjen. För jag kan inte tänka mig att nån i omgivningen bryr sig? Nä. Upp till var och en som man vill raka muttan eller inte! Den biten har inget med jämställdhet att göra. Det har att göra med om man vill eller inte vill. Det har att göra med vad man som person tycker om.

På tal om inget... De skjuter salut för landets prinsessa som föddes imorse. Gulligt värre. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Har ingen eg. åsikt om monarki och kungahuset... Tror jag ska tänka efter lite och återkomma senare med ett inlägg om det.

Ta hand om er! Ta hand om dem ni älskar och var den ni är. Våga stå för den ni är, oavsett om ni rakar muttan eller inte ;-)

onsdag 22 februari 2012

Var till vc idag..

... de tog en snabbsänka som såg alldeles bra ut. Tog tempen gjorde de åxå och den låg på 37,7. Doktorn lyssnade på lungorna och dem var väl mindre bra... Hörde "skit" på båda lungorna och desto mer på vänster sida. Han resonerade lite med mig och kom fram till att jag skulle behöva åtminstone en kortisonkur. Eftersom det inte lät bra på vänster lunga och tydligen betydligt värre än första gången jag for dit, så fick jag en antibiotikakur också. Doxyferm även denna gång. Han berättade att Doxyferm har ett behandlingsspann på 7-14 dagar, så det ska nog göra gott att få ytterligare 7 dagar. Och 10 dagar med kortison. Just kortison är ju bra, det vet jag ju från jobbet och de som har problem med andning och lungor.
Doktorn tyckte jag skulle vara hemma imorgon också. Får se då om jag äntligen kan vara på jobbet på fredag igen :-)
Så ser det ut för tillfället. Med andra ord: mitt tillfrisknade var inte så mycket till att bli frisk... Bakterier borta, men inflammationen kvar. Nåja. Har positiva tankar och snart är jag samma "duracellAnna" som tidigare! :-D

Tack för alla krya på hälsningar! Det värmer hjärtat mitt! <3

Så less jag blev!

Irriterad är jag... frustrerad och less. Hostar värre än någonsin och var illa tvungen att sjukskriva mig idag. Det blev så mycket att jag kräktes slem och inte lite heller! Kan gissa på en 2 dl iaf... *jäck*!  Upp kommer det så småningom, men det tar för mycket på krafterna för att jag ska orka mycket annat än att hosta.
Ledsen är jag för det var så kul att komma tillbaka till jobbet och få göra nåt. Har ju saknat det! Förstår inte hur det kunde bli så här? Trodde jag var på bättringsvägen, men inte det. Det har ju blivit värre! Kan hända att jag utvecklat lunginflammation... Ska ringa till vc och höra om de kan hjälpa mig.

Ha en bra dag alla underbara! Kram från en ledsen jag....

tisdag 21 februari 2012

Icke vettigt inlägg alls!

Har en ledig dag idag och det behövs kan jag meddela. Vill inte klaga, men är ni medvetna om hur jävla jobbigt det är med konstant hosta, ont i bröstkorgen och magmuskler som smärtar? Energin blir lika med noll och det gör mig så frustrerad!! Tur i oturen är att jag får sova under nätterna. Hostandet lugnar ner sig då jag sover, men är ett rent helvete då jag vaknar. Det är så segt och tungt att det tar en stund att "hosta lös" skiten. DET gör ont! Och sen hostar jag resten av dagen, mer eller mindre.
Tänker inte göra många knop idag. En riktigt lång promenad ska jag ta med min älskade jycke och sen är jag öppen för förslag. Inget städande, inget "göra nytta" kommer att ske idag. Vill helt enkelt inte.

Och nu tänker jag då äta rostade mackor med heta kräftstjärtar i aioli. Bra frukost va??

måndag 20 februari 2012

Kommer inte på nån bra rubrik...

Det hör med rubriker är absolut ingen favorit i skrivandet. Kommer mer eller mindre aldrig på nån bra en som "lockar till sig" läsare. Nåja. Det här är då heller inget speciellt inlägg :-)
Har precis tryckt i mig en massa fiskgratäng, hemmagjord förståss! Och den var så god! Sitter och jäser i soffan och väntar på att en vän ska komma å hälsa på. Längtar verkligen! :-) Det är inte så ofta vi träffas...
I övrigt händer inte mycket. Har jobbat tredje dagen idag och imorgon är jag ledig. Ska bli skönt att få sova ut lite. Hostar så mycket och det tar energi som jag behöver till annat. Typ jobbet.
Aja. Ska inte klaga. Det finns de som har det betydligt värre och jag kan ju ändå jobba. Det finns många som inte kan av olika anledningar...

Nä. Upp och hoppa från soffan. Städa undan lite och koka lite kaffe i väntan på Terese :-)

söndag 19 februari 2012

Många funderingar så här på söndagen... Whitney Houston, Ranelid... Och en massa annat

Var ska jag börja? Kanske om Whitney Houston... Jag fick höra nåt igår som jag tycker stämmer väldigt bra: när en världsstjärna dör gråter miljoner, men när miljoner dör gråter ingen. Visst, hon kommer att bli saknad och hon var älskad av många för hennes fantastiska röst och underbara artisteri. Men tillbaka till verkligheten. Visst missbrukade hon droger? En hel del va? Då kan jag tycka, tyvärr, att hennes död var självförvållad. Det är ens egna val om man vill använda droger eller inte. Jo, jag vet att det är en sjukdom, men det är ändå ens egna val. Det är sällan, (dock förekommer det) att någon annan trycker i en skiten. Och sen så är det länge sen sist hon gjorde en riktigt bra låt och släppte ett bra album. Grym? Jo, jag kanske är det, men så här ser verkligheten ut.

Ranelid. Jaaa... vad ska man säga? Haha! Ojoj. Det värsta jag har hört på länge. Hade han hållt snattran så var ju låten rätt ok, men inte med hans hallelujande i bakgrunden. Och vad gör en litteraturförfattare på "mello"?? Han har inget där att göra så länge han inte kan sjunga som alla andra artister. Tycker det är vidrigt att de andra blev snuvade på en finalplats som säkerligen hade passat dem bättre. Samtidigt, jo det är dubbelt, så skiter jag i "mello". Är väl en av dem som inte längre finner nöje i att se detta spektakel vecka efter vecka. Knappt jag ser Eurovision längre...Eg. ska jag inte uttrycka mig alls i det här, men Ranelid...Bara måste få ur mig lite "skit"!

La om Niclas opsår igår och det ser då riktigt fint ut. Bara så där på tal om bananer! ;-) Jag tror det där kommer att hela utan större bekymmer. Nu vill jag bara att det ska vara "klart" så vi får ha lite mys på vuxennivå. Eller ja just det ja... kan ju inte skriva så för han förstår inte. Så med andra ord: "banka bäver", "rulla runt i sänghalmen"... Ja, ni förstår poängen va? ;-) Just nu sliter och drar det i opsåret så fort han använder kroppen. Kanske inte så skoj för han... Men inget ont som för nåt gott med sig!

Har jobbat mitt andra arbetspass efter sjukskrivningen och det känns helt ok! Hostar massor och blir fort andfådd, men det får jag ta :-) Så småningom går det här också över. Mina härliga arbetskollegor och mitt jobb gör det värt det! Vi pratade om det på jobbet idag... det här med att trivas och inte trivas, vad det gör med en. Det finns ju många som misstrivs med sin arbetsplats och kanske ibland också arbetskollegorna. Men trivs med arbetsuppgifterna. Hur länge skulle man stå ut med det? En del står ju ut i många år med det och tar det för vad det är. Men är det inte så att det är "lättare" att bli utbränd, deprimerad och sjuk i annat då man misstrivs? Det ger ju en inre stress som inte är bra.... Jag trivs då utmärkt på min arbetsplats! Det är mycket därför jag stannar kvar och inte har sökt mig vidare. Arbetskollegorna är underbara, chefen fantastisk och mina arbetsuppgifter tillfredsställer mig tillräckligt. Inte undra på att jag inte tycker om att vara hemma och sjuk! Haha! :-)

I övrigt mår jag nog rätt bra ändå. Kosttillskotten hjälper nog mer än jag trodde från början och jag känner att mitt liv har tagit en stor vändning. Och det gäller väl kanske inte bara fysiskt... Det gäller nog både mentalt och socialt också. Funderar lite på min förändring. Hur jag har förändrats och varför. Vet inte om det är till det bättre, men det återstår att se. Har ju en karl som är duktig på att säga vad han tycker och tänker. Beter jag mig illa får jag veta! I grund och botten känner jag att det är en bra förändring. Dock så är det ju så att en förändring som man själv anser är bra, inte alltid är det i omgivningens ögon. Tror att jag och många med mig, kan försöka att se sig själv genom betraktarens ögon ibland. 

Avslutar dagens inlägg, som blev väldans långt! med ett citat av Nalle Puh: Om inte snöret håller, utan går av, är det bara att försöka med ett annat snöre. 

Lite så är det... går det inte på ett sätt, får man försöka på ett annat.

Ta hand om varandra alla underbara!

lördag 18 februari 2012

Lördag morgon och jag ska snart jobba

Är lite smått nervös ändå... har inte jobbat sen sista januari och det är länge sen nu... 17 dagar. Funderar på hur det är på avdelningen, vad som väntar och hur det kommer gå. Jag är inte på långa vägar helt frisk ännu. Men med positiva tankar kommer man långt!
Får ta dagen som den kommer och hoppas på att det går bra ändå. Tar det lugnt nu på morgonen med kaffe, nyhetsmorgon och bara mys. Ska snart fylla pellets och in i duschen för en lång härlig dusch. Kanske jag vaknar till ordentligt då. Huva vilket väder som väntar... *suck* så typiskt. Tänk att det inte kunde fortsätta få vara fint väder? Fast å andra sidan har vi oss själva att skylla. Det vi gör mot moder jord, det får vi tillbaka. Lite "som man bäddar får man ligga".

fredag 17 februari 2012

Imorgon skall det testas!

Har då bestämt att första arbetsdagen efter denna lååååånga sjukskrivning ska bli imorgon. Ett kvällspass och sen ett dagpass på söndag och måndag. Najs! :-) Längtar så pass att jag har börjat drömma om jobbet... haha! Tycker inte det är skoj att vara hemma på det här viset. Och snacka dålig lön det blir sen... hm... Jag som har tänkt att måla om i köket. Var hittar jag dem pengarna månntro?? Jaja. Så kan det gå. Man rår ju inte för när man blir sjuk och hur man blir sjuk heller för den delen.

Idag är det då fredag och en ledig dag enligt mitt schema. Fick erbjudande igår om att gå ett dagpass idag, men ärligt talat behöver jag all återhämtning jag kan få. Ännu har mina lungor problem med att utvidgas helt och hållet och gör min andning både tung och häftig emellanåt.
Barnen är lediga från skolan idag. Så Flisans kusin Emelie kommer hit på en liten stund för att vara under dagen medans mamma hennes gör lite ärenden. Kommer bli skoj! Ungarna kommer så bra överens att det är nästan löjligt.

torsdag 16 februari 2012

Min otroligt spännande dag!

Steg upp 06.30 och gick en morgonpromenad med jycken. Ett måste då han skulle bli hemma hela dagen. Väckte ungarna 07.00. 07.25 upptäcker Niclas att hans börs är borta. Spårlöst fösvunnen... inte alls skoj. Han skitirriterad, förbannad, trött, grinig... och jag. Jag var nog mest trött. For iväg 07.35 och först till vårdcentralen för att se om den ev. hade på nåt sätt hamnat där efter hans tripp dit igår. Nej. Den fanns inte där.
Iväg mot Kalix. Det är långt, det är tråkigt och det är inte det minsta skoj att  åka bil så långt. Vi surrade lite, förfärades över idioterna efter vägen och mest längtade till att denna dag skulle ta slut.

Väl där var klockan inte mer än 09.05. Vänta. Och så vänta lite till. Strax före 09.30 var det dax för Niclas att säga hej då för en stund och försvann bakom kulisserna. Hans tid för op var 10.00.
Jag redan då less på att vänta. Skrev på fb hur lång väntan det skulle bli. Och nåt med att störa mig genom att ringa. Så det gjorde älskade syrran :-) Vi surrade en timma om allt möjligt och det fick mig till att dra på smilbanden och dagen blev så mycket bättre!
Niclas tittade fram en sväng. Hade inte fått komma in. Kom ut en sväng till och efter det var det tydligen hans tur. Då var klockan efter 12.00 nån gång. Vid det här laget så var klockan inte längre så himla kul att stirra på.
Hade även hunnit med att fråga pojkarnas mamma om hjälp att ta ut jycken. Det gjorde hon och ett stort tack för det! Jag läste. Jag slumrade. Jag läste lite till och åt ett päron. Läste och läste... titta på klockan. Så kom jag på att vi nog inte skulle hinna hem för att hinna hämta lillan. Men det fixade hennes pappa. Så jag fortsätta läsa. Och läsa lite till. MEN, så efter 14.00 nån gång blev han klar. Yeeey! Och det gick bra. Det är vi glada över :-)

Jag skulle köra hem och från början var det helt ok. Tills det börja blåsa och snöa och vi hamnade bakom den ena sölkorven efter den andra och så lastbilar förståss. De ska ju givetvis köra i 80. Förutom de som inte är från Sverige för de jävlarna dundrar på som att de äger vägen. Så idag har jag ansträngt stackars huvudet enormt mycket och även haft modet att köra om lastbilar och timmerbilar i snörök. Inte en, utan flera gånger *stolt* Men fan pirrigt var det!
Jo. På vägen upp så var det en bil som stod på mitträcket. Den synen hade jag på vägen hem då jag körde om.

Jahapp. Det var min spännande dag. Vad har ni pysslat med?

tisdag 14 februari 2012

Långsamt... det går långsamt!

Tar dag för dag som den kommer och håller mina tummar så dem nästan blir blåa. Vill bli helt frisk!! Stundvis känns det som att det inte alls skulle bara nå större bekymmer att gå tillbaka till jobbet. Nästa stund  är jag däckad i soffan, eller kippar efter andan eller hostar så det skorrar som värsta skånskan i bröstet på mig. Härligt.
Inte mycket till energi. Men det märks stora skillnader iaf. Hade besök av en vän idag och fick surra järnet en stund. Visserligen så svek sig rösten och hostattackerna hopade sig vid slutet av besöket, men det var det värt! Behöver få träna upp mina lungor, min röst och min hals så jag klarar av helgens arbete :-D Så. Mera surr åt folket!

söndag 12 februari 2012

Uppdatera läget

Så här är jag nu: hostar som fan och så hostar jag lite till. Har stora problem med att ta ett normalt andetag. Då gör det ont...eller tar stop... eller rosslar kraftigt i bröstet. Vilket uppmanar min lilla hjärna till att andas ytligt. Pratar jag så blir jag andfådd. Går jag för fort blir jag andfådd. Böjer jag mig ner blir jag andfådd. Ja, ni förstår poängen.
Det positiva: jag är feberfri *yeeey*! är vaken, är piggare (trots hostande nätter) och smittfri. Vilket innebär att jag faktiskt kan vara social i den mån jag orkar.

Pratade med chefen nu på eftermiddagen för att berätta hur jag mår. Skrattade mycket och då tappa jag andningen totalt.Efter en kvarts samtal tyckte hon att vi skulle sluta prata för hon hörde att jag hade svårigheter med andningen. Inte bra. Så ordern jag fick var: ringa efter sjukintyg imorgon och så andningsgymnastik. Risken är ju annars att jag drar på mig en kraftig lunginflammation också.... det vill jag gärna undvika! Så nu ska jag andas ut genom ett par sugrör x flera per dag. Imorgon ringer jag vc och hör om sjukskrivning och hur länge i sådana fall. Hoppas inte alltför länge. Men eg. beror det ju på hur fort jag blir frisk från skiten...

Så där ja. Nu önskar jag er alla en fortsatt härlig söndag! Kram på er!

Överraskning från lillgumsan idag

Vaknade faktiskt rätt tidigt idag, före 9 men tyvärr av en rejäl hostattack. Är så less denna hosta! Blev riktigt förvånad för strax efter att jag stigit upp kom min dotter ner. Hon som brukar sova så länge...? Sa att jag inte fick vara i köket på morgonen och jag sa att bara mamma får koka sig en kopp thé så ska jag hålla mig ifrån :-) Sagt och gjort.
Sen kom hon med en tallrik med två mackor på. En alla-hjärtans-dag frukost. Söt ungen min! <3

lördag 11 februari 2012

Ljuvliga lördag

Fick hem min älskade dotter på eftermiddagen. Kan ni gissa hur lycklig jag är på en skala? Bubblar av liv, frågor och allt hon vill berätta om den vecka som varit. Tyvärr är jag liiiite smått knäckt fortfarande så jag tog inte riktigt in allt... *skäms* En kort stund efter att hon kommit hem satt vi i varsin soffa. Jag med datorn vid fötterna. Hon tittade på den och fråga om hon fick låna den. Trodde inte hon menade i 4 timmar (?!) Söt är hon då hon tittar på nåt bolibompa program med sånger som hon sjunger med i (lite falskt, men gulligt ändå) och riktigt lever sig in i texterna. Om och om och om och om igen....
Men charmigt är det!
Och så blev det melodifestivalen och vad hände då? Hon blev kär. Mmmm... I den där Ulrik. Älskade unge!

Själv har jag hostan från helvetet kvar som snålgäst. Jävla skit. Hade feber mitt på dagen, tog två piller, blev bra efter några timmar och är (än) feberfri. Dock antar jag att jag inte kan ha dessa hostattacker medans jag delar medicin, ger dem, injicerar antibiotika, kopplar dropp, pratar med patienterna och deras anhöriga. Lite oartigt kan jag tänka mig. Och högst motbjudande. Är ju en sak om man har lite förkylningshosta, men det här var inte riktigt samma sak. Har jag märkt och det ytterst motvilligt. Tror inte jag hinner tillfriskna till imorgon kväll, eller?

Blev alldeles paff!

Har sovit relativt bra inatt... lite oroligt eftersom jag inte kan ligga i vissa ställningar utan ett försök att hosta upp lungorna. Vaknade på morgonsidan, vid 05 och fick en ordentlig hostattack. Tog ytterligare Cocilliana och la mig för att somna efter en stund. Har sedan sovit hyfsat till typ halv 10 :-)
Kände mig riktigt pigg ändå då jag vaknade, trots hostattacken som fick ögona att tåras, bröstkorgen att smärta, magmusklerna att vrida sig.... och den vägrade släppa! Men ändå. Rätt pigg.

Och så sätter jag mig i soffan, thékoppen i högsta hugg, en macka och antibiotikan för att sedan ta tempen. 38.3. Jag som trodde jag var feberfri *suck* Undrar om det är så att jag har vant mig vid febern? Inte bra, inte bra. Men jag har då tänkt att ta hem lillan idag för ikväll, så anses jag vara smittfri från Mycoplasman iaf :-) Tre doser antibiotika och två dygn sen första intaget. Yeeeey!

Så nu blir det ytterligare tabletter så att jag piggar på mig, upp och städa klart, kanske ut på gården en sväng. Orkar inte gå promenad än, men ut på gården ska jag så jag får lite friskluft och njuta av vädret!

torsdag 9 februari 2012

Va ska man säga?

Är fortfarande sjuk... Frossade senast tidigt i morse, men tog inte tempen. En gissning  är väl kring 38. Är den uppe på 39 hettar både läpparna och luftrören, har jag märkt.
Hostan är hemsk! De få stunder jag inte hostar njuter jag av. Tog Cocilliana igår kväll i hopp om att hostan skulle dämpas lite. Hostade så mycket att jag efter ca 2 timmar tog en till dos. Då först lugnade det ned sig och jag kunde få sova. Om det inte var för magen då... Har sån träningsvärk (pga hostan) att det känns som att musklerna mellan revbensbågarna har brustit. Kändes som när man har magkatarr av lite kraftigare karaktär med ett "sug" + att det smärtade ofantligt mycket!
Så... sömn? Inte mycket. Då smärtan i magen väl lagt sig så började hunden "leva om". Och sen efter det frossade jag.

Fy vad jag klagar... men vet ni vad? Jag vill bli frisk nu! Jag vill gå mina promenader, skratta, sova ordentligt, jobba, umgås med vänner... Är så less...
På tal om promenader. Är det nån som känner för att ta ut Smoke på en långpromenad? Han skulle verkligen behöva få komma ut och röra på sig ordentligt. Hör av dig i sådana fall!

tisdag 7 februari 2012

Blev tydligen sjuk...

I söndags efter att jag städat övervåningen la jag mig i soffan. Efter ett tag låg jag med en fleecefilt, ett täcke och värmefilten på högsta nivå. Och frös. Tog tempen efter ett tag och den visade på drygt 38 grader. Inte undra på att jag känt mig så färdig!
Söndag natt var hemsk... Frossa så mycket att jag studsade i sängen. Fy så ont det gjorde i kroppen :-(  När det lugnat ned sig gick jag upp och hämtade piller. Har ingen aning om hur mycket feber jag hade förrän på förmiddagen i går då den var 39,3... inte det minsta frisk. Natten i natt var nästan ännu värre. Drömde en massa konstiga drömmar och hur jag än gjorde försvann dem inte. Vaknade efter korta sömnintervaller, svettades och frös omvartannat och så kändes det som att jag skulle kvävas. Frågade till och med Niclas om det var kvavt i sovrummet. Det var det tydligen inte... Tog tempen vid 3 inatt och då var den 39,8. Kanske inte så konstigt att jag kände som jag gjorde. Steg upp för en timma sen och kände mig relativt pigg ändå. 38,2. Hahaha! Men i jämförelse med inatt är jag pigg, absolut.
Har jag likadant imorgon får jag nog lov att fortsätta vara sjuk resten av veckan. Inte för att jag vill, men blir man totalt slut av att dricka blåbärssoppa, tror jag inte jag orkar jobba...

Nåja. Jag önskar er alla andra en riktigt härligt dag! Det ser så otroligt vackert ut ute och jag avundas er som orkar gå ut. Kram på er alla underbara!

söndag 5 februari 2012

Har inte klagat på länge...

... men nu är det nog dax. Föreställ er att ni har 40 graders feber (eller så högt ni kan få utan att fara in på akuten) med tillhörande febervärk/ledvärk. Och så tar ni bort tempen... så känns det i min kropp just nu. Tänk er att ni sprungit omkring i felaktiga skor under en onormalt lång tid och fötterna känns alldeles trötta och värker. Trippla den värken i fötterna och plussa på att det känns som att ni rullar fram på smala stålrör.
Spänningshuvudvärk, en rygg som gör att jag knappt kan andas... armar och händer molar, domnar och det "drar" i muskler och leder.
Precis så har jag nu.

Och vet ni vad? Jag har röjt lillan rum (såg ut som ett bombnedslag), röjt allrummet där uppe som även det såg riktigt hemskt ut! Dammsugat båda rummen, dammsugat och dammtorkat ALLA sakerna i allrummet. Gissa hur mycket tillbehör till spelkonsoller, spel, kablar och dylikt det låg/ligger där? Men nu är det fint! Dock väntar jag med att dammtorka lillans rum och skura... Är så slut att när jag går känns det som att jag ska tuppa av. Har för mig att det inte är så bra...:-(

Den där "dutten" är viktig!

God morgon allesammans! Här är jag för en gångs skull uppe tidigare än 11 på dagen. Skönt är det. Och lugnt. Bästa tiden på dygnet om jag får säga det själv. Ingen annan vaken, ensam i tystnaden för att vakna till liv och så doften av nykokt kaffe. Vi fuskar ju inte då det gäller kaffet förutom då vi använder oss av vår Dolce Gusto så klart ;-) Vi kokar på riktigt med panna på spisen. Ingen perkulator, ingen bryggare.. Nada! Bara en enkel panna, som sett sina bästa dagar för länge sen. Men Oj! vilket gott kaffe det blir.
Idag blev det faktiskt "bara" vanligt Gevalia.
Räknar måtten: 1, 2, 3 ... 10... å såååå en dutt! Så där ja. Var hos en vän för ett tag sen som räknar måtten och så säger hon "å så en dutt. Dutten är viktig" . En sådan liten dutt sa jag, skrattade lite och tänkte inte mer på det. Förrän nu. Jag gör precis likadant! Och det är så sant som det är sagt: dutten är viktig för att få ett riktigt gott kaffe.

(bild lånad från Google)

lördag 4 februari 2012

Snacka om missuppfattningar

Jag har ju tyvärr redan publicerat inläggen och många har läst dem så det är ingen idé att ta bort dem. Men jag kommer att göra det ändå.

Det har kommit till min kännedom att personer som inte ska ta åt sig har gjort det och det var ju då absolut inte min mening.
Kvar finns mina känslor, mina tankar och mina upplevelser. Dock kommer jag inte att skriva om dem här nåt mer utan bloggen kommer att fyllas med vardagligt skräp istället.

Ha en fortsatt bra kväll!

Kram på er alla underbara!

Så uttråkad jag är!

Min fjärde dag jag är ledig och inte det minsta kul har jag. Synd att det skulle vara så kallt... hade vart betydligt lättare om det inte vart 30 minus. Är inte så värst sugen på att fara å köra då det är så här ute. Mig veterligen mår inte lilla bilen så bra av det :-)

Ändå är jag uttråkad. Vore skoj att ha något att göra istället för att sitta här med datorn, se serier och mer eller mindre vara så osocial att det rent av är skrämmande!
Funderar på att ställa mig framför kinectet och träna så att musklerna halvdör efteråt. Kanske känner jag mig mindre disträ då och tankarna flyr sin lilla kos. Sista dagen av femdagarsledigheten är imorgon. Lika kallt då och jag (säkert Niclas också) kommer bara sitta här . Suck. Tror det blir ett vinglas ikväll... gott!

Slutsvamlat för idag. Hoppas ni andra har det mindre tråkigt än jag :-)

Kram på er!

fredag 3 februari 2012

Det har blivit 3 grader varmare på mindre än 2 timmar!

Gäller ju att vara optimistisk sådana här dagar. I morse kom Niclas och berätta att det var 32 minus ute och då tycker jag att det är rätt kallt ute. Tittade för en stund sen och då var det bara 29. Det finns hopp om varmare grader ändå! ;-)


Min tanke är att idag ligga nerbäddad i soffan, med täcke och kudde och sen se på serier. Missade avsnitt helt enkelt och dem är MÅNGA! Känner mig inte så kry heller så jag ska mest ta det lugnt och vila. Får se om jag kanske tar mig iväg en sväng ikväll.

Men nu är det soffan som gäller! Kram på er alla underbara!

torsdag 2 februari 2012

Europamöte utan Reinfeldt - han är magsjuk

Se där. Ja vad ska man säga? De utförsäkrar alla för att det varit fiffel kring sjukskrivningar och för att det "inte ska bli så lätt att vara sjukskriven då man eg. kan utföra någon form av arbete". Cancersjuka sätts ut i arbete. Reumatiskt sjuka med snedvridna leder, stela nackar, händer som inte fungerar (kan ibland inte ens äta själv), sätts ut i arbete. Andra människor med sjukdomar som i värsta fall leder till döden, eller ger ett handikapp så de inte kan arbeta, de sätts ut i arbete. Och så måste dem omprövas. För söker sjukvård gör alla dessa sjuka och så blir de sjukskrivna igen. Helt plötsligt är det en läkare på försäkringskassan, som aldrig träffat personen, som säger att denna är helt arbetsför. Ut och jobba!
Fruktansvärt är vad jag tycker om det.

Och så stackars Reinfeldt då. Han är magsjuk. Ut och jobba nu! Du är väl inte dödligt sjuk va? Lite rättvisa måste det väl ändå finnas.

Idag var det jävla kallt ute!

Ursäkta svordomen, men faaan så kallt det är!! Har då inte tänkt gå nån promenad idag, om det inte blir liiite varmare framåt dagen. Förhoppningen är att det ska bli 5-6 grader varmare iaf.
Så vovve och jag tar en vilodag. Fast jag har tänkt att kanske spela lite på kinectet, röra mig lite och träna lite. Var länge sen sist, men nu är det dax att börja om igen tycker jag!

Övriga händelser idag är att fixa lite här hemma, hämta lillan vid 13.00 och så är det friidrottsträning ikväll för henne. Men är det så här kallt vet jag inte om jag vill köra dit... får se hur det blir med det.

kram på er alla underbara!

onsdag 1 februari 2012

Semledax! :-D

Jag älskar semlor! Det är bland det bästa jag vet. Och tro det eller ej så är jag rätt duktig på att vänta ett tag innan jag gör första omgången och när februari är slut är semleperioden slut för min del. Rätt starkt av semleälskare!



(bild lånad från google)


Men idag har jag gjort bullarna och karl´n är och köper grädde. Jag var duktig och använde den till såsen idag... hehe... Så snart. Alldeles snart ska jag få sätta tänderna i årets första semla! Mums!

Och vet ni? Det finns säkert kvar nån så är det någon som är sugen på en semla och kaffe imorgon på dagen, är det bara å komma :-D Tror ändå jag bakar en till sats med bullar väldigt snart... går ju att frysa ner.

Kram på er!

Vill gärna ha skoj i helgen! Nån mer?

Det här är enda helgen som vi är barnlediga och jag är ledig från jobbet på ett tag framöver... närmare bestämt fram till april månad.
Min tanke är att ha lite roligt på lördag med vänner, nåt gott att dricka (om man vill, går ju givetvis att vara nykter också!), kanske spela nåt spel eller på kinectet. Ha trevligt och umgås. Jag har väl inte tänkt nån utgång, men den som vill får ju givetvis fara!

Är det nån mer som vill? Vore skoj om nån skulle vilja och då är det bara att höra av sig! Längtar så mycket efter att få ha nåt skoj, skratta och bara vara tillsammans med vänner.




Kram på er alla underbara!